Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 686 kJ / 1 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,88 g |
Tuky | 83,27 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 228,15 g |
Postup přípravy
smícháme tatarku, hořčici, pivo, škrob, přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, po lžičce papriky, kmínu, pepře a soli a nakonec sekanou petrželku. Krok 2: Rybu naporcujeme na menší kousky, je lépe, stáhneme-li kůži a porce rybky naložíme do marinády. Necháme odležet v chladu nejméně přes noc, ale lepší je vydržet dva dny.
Polohrubou mouku smícháme s grilovacím kořením, marinované kousky ryby obalujeme v mouce a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Moje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 6 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 7 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 8 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 8 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 10 hodinami
Tématické fráze:
rybí kousky,
marináda na amura,
amur v marinádě,
rybí kousky recept,
rybí filé naložené v tatarské omáčce,
amur marináda,
rybí kousky na česneku,
ryba kousky recept,
kapr recepty v marinade ztatarky,
kapr marinovaný v tatarce, hořčici, pivu,
marinovane ryby s fazolemi,
rybí kousky v marinádě,
recept rybí kousky,
amur v horcici recepty,
amur na hořčici,
rybí teriyaki
Suroviny:
kapr,
tatarská omáčka,
hořčice plnotučná,
pivo světlé,
škrob bramborový,
česnek,
šťáva citronová,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
petrželka,
mouka polohrubá,
koření grilovací,
olej
Komentáře (10)
Před smažením marinuji kapříka také většinou 2 dny a vždy jsme chuťově poznali,že je to kapr