Vepřové po bratislavsku
Lahodný pokrm s kořeny v tradiční slovenské kuchyni. Šťavnaté vepřové maso se peče dozlatova a podává se s houskovým knedlíkem nebo rýží. Typická je vyvážená chuť masa, koření a zeleniny, která dělá z tohoto jídla skutečný skvost.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 374 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,51 g |
Tuky | 188,12 g |
Vláknina | 19,42 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 110,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Moje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 8 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 7 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 7 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 7 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 7 hodinami
Jablkový perník
collins před 9 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 10 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 12 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku,
maso po bratislavsku,
vepřová kýta po bratislavsku,
kýta po bratislavsku,
veprove maso po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřová pečeně po bratislavsku,
kotleta po bratislavsku,
po bratislavsku,
bratislavská vepřová pečeně,
bratislavská vepřová plec,
vepřová po bratislavsku,
bratislavský kotlet,
vepřové kostky po bratislavsku,
veprove pobratislavsku,
recepty z vepřového masa,
vepřová kýta po bratislavdku
Suroviny:
pečeně vepřová,
máslo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
cibule,
mrkev,
celer,
hrášek,
okurky sterilované,
mléko,
smetana na vaření,
citron,
sůl
Komentáře (16)