Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Moje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Nejnovější recepty
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 sekundami
Vánoční košíčky
Přidáno před 1 hodinou
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 3 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 4 minutami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 1 hodinou
RETRO pudink
radimlaska10 před 1 hodinou
Dýňový koláč
DvorMar před 1 hodinou
Kynutý makový květ
KlaunVG před 2 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 6 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 8 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 9 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 15 hodinami
Tématické fráze:
romanesco recepty,
květák romanesco vegan recepty cz,
romanesco krém,
romanesko polévka,
romanesco - recepty,
recepty na romanesco,
romanesco,
květák romanesko,
romanesco recept,
krém romanesco,
polévka květákový krém s mrkvi,
romanesko recepty,
romanesko polévka recept,
romanesková polévka krémová,
květák romanesko recept,
kvetar romanesku,
květákový krém s mrkví,
polivka romanesko,
romanesková polévka recept,
polévka vývar z květáku
Suroviny:
květák,
mrkev,
vývar zeleninový,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo,
petržel
Komentáře (7)
Jj, to je ono
ZELENINOVÝM vývarem to asi nebude, že
No, že by škrob, nebo vyvařené kůže?
Za mne hezký recept a bude určitě dobrý.