Řeznický zabijačkový guláš
Tento řeznický guláš s vepřovým masem, bůčkem a droby upečeme v troubě a zahustíme nadrobeným chlebem. Kousky masa se krásně rozpadají a s krajícem čerstvého chleba je guláš vynikající.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 100 kJ / 2 175 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 177,68 g | 
| Tuky | 156,02 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 1,07 g | 
| Sodík | 636 mg | 
| Sůl | 1,40 g | 
| Sacharidy | 14,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Ledvinku očistíme, nakrájíme, spaříme a propláchneme.
	Krok 2: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso a vnitřnosti nakrájíme na kostky.
	Krok 3: Na sádle osmahneme cibuli do hněda.
	Krok 4: Maso a vnitřnosti vložíme do pekáče. Osolíme, přidáme koření a osmahnutou cibulku, promícháme, podlijeme asi 200 ml vody.
	Krok 5: Pečeme při teplotě 200 °C 2 hodiny. Občas promícháme a podlijeme vodou nebo vývarem, je-li potřeba.
	Krok 6: Po 1,5 hodiny přidáme do pekáče rozdrobený krajíc chleba bez kůrky. Zamícháme a troubu ztlumíme na 170 °C.
	Krok 7: Maso se musí pomalu rozpadat, pak je hotovo. V pekáči by mělo zůstat jen trochu sosu a tuk z masa.
	Krok 8: Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 22. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Řeznický zabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MlJ
Moje poznámka
					
				
Řeznický zabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MlJ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zabijačkový guláš, 
						
						
							zabijačkový guláš bez papriky, 
						
						
							zabijačkový guláš recept, 
						
						
							recept na zabijačkový gulaš, 
						
						
							zabijeckovy gulasv pekaci, 
						
						
							klasický zabíjačkový guláš, 
						
						
							řeznicky gulas, 
						
						
							zabijackovy gulas zeli, 
						
						
							zabijacka recepty, 
						
						
							zabijačkový guláš z trouby, 
						
						
							zabijackoveho gulase, 
						
						
							jak se dělá zabiječkový guláš recept, 
						
						
							recepty zabíjačkový guláš recept, 
						
						
							zabijačkový pekáč recept, 
						
						
							zabijačkové recepty, 
						
						
							zabijeckový guláš z pekáče, 
						
						
							zabijackovy gulas podle řeznika recept, 
						
						
							cibuli osmahneme na sádle do hněda, 
						
						
							zabijačkový pečení chleba, 
						
						
							zabijackovy gulas videorecept
						
					
						Suroviny:
						
							plecko, 
						
						
							bůček, 
						
						
							játra vepřová, 
						
						
							ledvinky vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							chléb, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							vývar masový
						
					
	
			
	
	
Komentáře (9)
No, je více způsobů na přípravu gulášového základu; dokonce i restování masa s cibulí, že
Povězte mi ale, z jakého důvodu maso před dušením restujete?
Jinak tenhle zabijačkový guláš vypadá dobře