Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 37,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme.
Krok 2: Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.
Krok 3: Pak necháme mírně zchladnout, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme.
Krok 4: Plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu na 100stupních...druhý den opakujeme. Tedy to zavařování. :-D
Zveřejněno 20. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Moje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 11 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 6 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 6 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 7 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 8 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 9 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 11 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 12 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 12 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 12 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kančích jater,
paštika ze zvěřiny,
kančí játra,
paštika z kančího masa,
kančí kýta recepty,
kančí játra recepty,
zavařování paštiky,
domácí paštika ze zvěřiny,
zavařování zvěřiny,
pastika z divocaka,
kančí jatrova paštika,
zavařujeme paštiku,
kančí játra recept,
kanči jatra paštika,
paštika ze zvěřiny recept,
kančí buček,
zavařování paštik,
pastika z kanciho,
sádlo z kance,
paštiky z kančích jater
Suroviny:
maso kančí,
bůček vepřový,
játra kuřecí,
cibule,
vejce,
smetana,
koření paštikové
Komentáře (11)
Mám rád paradoxy
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech