Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,51 g |
Tuky | 116,48 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 14,75 g |
Postup přípravy
Jako příloha jsou vhodné opečené brambory, ale také houskový knedlík. Záleží pouze na chuti.
Zveřejněno 16. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o8j
Moje poznámka
Kančí po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o8j
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 19 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 22 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno 18. 5. 2025 11:05
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno 18. 5. 2025 10:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 1 minutou
Kuřecí polévka
Kajkajak před 29 minutami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 1 hodinou
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 1 hodinou
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 3 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 3 hodinami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 4 hodinami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 6 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 7 hodinami
Tématické fráze:
kančí kýta po cikánsku,
kančí hlava,
kančí hlava recepty,
kančí plec recepty,
vepřová plec po cikánsku,
kančí,
kanci maso po cikansku,
kanči recepty,
slovník cigánský,
omáčka po cikánsku,
kančí recept,
kanči hlava recept,
kančí plec recept,
kančí plecko recepty,
kanec po cikánsku,
kančí maso,
kančí gu,
po cikánsku,
krkovice po cikansku,
krkovička po cikánsku
Suroviny:
plec kančí,
sádlo,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
tymián,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar masový
Komentáře (28)
A když jsme u toho názvu (dle EU) - že byl vývar s černým pivkem?
1974andrea: "Po cigánsky" sa volá každé jedlo, kde základom je kusisko mäsa a k tomu môžeš pridať všetko, čo máš po ruke a hlavne sa to pripravuje dlhšiu dobu.