Suroviny
Porce: 9 malých báboviček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 978 kJ / 2 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,01 g |
Tuky | 181,06 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 110,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Moje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 9 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 13 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 3 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 4 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 6 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 7 hodinami
Tématické fráze:
panacota video,
kardamom recepty,
mango kuchyňské recepty,
mangové pyré,
formičky na panna cotta,
mangova panacota,
recept na pannacotu,
panacota recept video,
dezert mango pannacota,
panacota s mangovym pire,
panna cotta ostrava,
jak dlouho tuhne panacota,
panacota recept,
korenena panna cota,
recepty na pannacotu,
jak dlouho tuhne panna cotta,
panna cotta recept,
panacota mango,
skvělá panna cota,
formičky na pannacotu
Suroviny:
mango,
smetana ke šlehání,
cukr třtinový,
šťáva citronová,
mandarinky,
želatina,
kardamom mletý,
skořice mletá,
citron,
klementinka
Komentáře (13)
V surovinach je pouzito 500 ml smetany, 1 dcl mleka + 10 g platkove zelatiny. Ty 2 g navic proto, aby mleko, ktere je jinak huste nez smetana, konzistenci celkoveho vysledku "nenaredilo"
Autorka pouzila 600 ml smetany, tkz. podle meho celkem
Pochopitelne nic nebrani tomu, aby si kazdy upravil konzistenci podle osobniho gusta.