Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 487 kJ / 1 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,95 g |
Tuky | 17,68 g |
Vláknina | 20,52 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 48,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Moje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 10 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 12 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 3 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 9 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 11 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 12 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 13 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 14 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 15 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš na pivě,
hovězí guláš na pivu,
guláš na pivě,
hovězí guláš s pivem,
hovězí guláš na černém pivu,
popovicke hovězí maso,
guláš na pivu,
hovězí na česneku a s pivem,
hovězí guláš recept,
gulas ba pivu,
hovězí guláš na černém pivě,
guláš s pivem,
nejlepší popovický guláš,
hovězí guláš s houbami na pivu,
gulas na pive v troube,
hovězí gulas na svetlem na pivu,
guláš na cernem pive v troubě,
nejlepsi hovězí gulas na černém pivu,
nejlepší hovězí guláš na na černém pivu,
hovězí pivní guláš
Suroviny:
maso hovězí,
protlak rajčatový,
vývar masový,
cibule,
chléb,
česnek,
sádlo,
kmín drcený,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Skúsil niekto recept s čiernym pivom?
Ak áno, aká bola výsledná chuť?
Ďakujem.
V krajine, odkiaľ guláš pochádza, sa guláš nikdy nezahusťuje.
To znamená, že množstvo cibule, ktorá sa počas dusenia hovädzieho
mäsa prakticky rozpustí, je úplne dostačujúca na zahustenie.