Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 585 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,36 g |
Tuky | 164,05 g |
Vláknina | 28,18 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 474,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Moje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 14 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 55 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 59 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
makový koláč,
makovy kolac na plech,
kynutý makovec,
kynutý koláč s nutelou,
makové kolače,
kynutý koláč,
makový,
kolac,
makový koláč recept,
kynutý makový závin,
kynuté makové buchty,
kynute koláče,
recept na kynutý makovec,
nebe v puse z bílků,
kynuta maková buchta,
makovec kynuty,
kynutý makovec recept,
makový šnek,
kynuty koláč se švestkama,
koláče bez kynutí
Suroviny:
mléko,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr krystal,
droždí,
mák mletý,
cukr vanilkový,
brusinky sušené,
marmeláda rybízová,
bílek,
lupínky mandlové
Komentáře (43)
to mám radost, že získal přízeň, fakt je vychytaný
a proč nenecháváš kznout v troubě? trochu ji tak na 50°C nechat vyhřát a pak dát kynout tam...a toho kynutého se neboj, já měla taky respekt, dokud jsem někde neobjevila toto - s tím se dělá výborně....