Srdce na smetaně
Zpracování vnitřností je v české kuchyni opomíjenou záležitostí. Mnohé hospodyňky ani neznají jejich využití. Ale naše babičky věděli, jak rychle a nenáročně z nich připravit skvělý oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Moje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 2 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 12 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce na smetaně,
kureci srdce recept,
kuřecí srdce,
vepřové srdce recept,
recepty kureci srdce,
drubezi srdce,
recept na kuřecí srdce,
vepřové srdce recepty,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
drubeží srdce recept,
kureci srdce recepty,
recept kuřecí srdce,
vnitřnosti na smetaně,
recepty vepřové srdce,
recepty vepřová srdce,
recept na hovězí srdce,
divočák na smetaně,
krůtí srdce,
jelení srdce na slanině
Suroviny:
srdce hovězí,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
koření hřebíček,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
ocet,
cukr
Komentáře (13)