Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 144 kJ / 2 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 331,65 g |
Tuky | 140,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 3,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Moje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 38 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 46 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa špikovaná,
špikované prsicko,
špikovaná kuřecí prsa,
kureci spikovane slaninou,
špikovaná krůtí kuřecí stehna,
na špikované krůtí maso,
pečeně špikované kuře špekem,
špikovaná krůtí prsa recept,
recepty šalvej,
pečené krůtí prso spikovane,
jak špikovat na pečenou pečenou krůtu,
spikovana krůtí stehna,
krůtí stehno špikované,
kureci prsa spikovana slaninou,
špikované kuřeci stehna,
špikované maso,
jak spikovat maso slaninou,
špikované krůtí prso,
špikovaná kuřecí stehna v troubě,
jak špikovat kuřecí stehna
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina vcelku,
šalvěj čerstvá,
máslo,
olej,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé,
pepř,
sůl
Komentáře (5)