Bavorské vdolečky
Vláčné vdolečky jsou sice bavorské, ale v Čechách jsou jako doma. S povidly a tvarohem tvoří sladkou vzpomínku na dětská léta a ušpiněný nos. Nejlepší jsou ještě čerstvé, těsně před vychladnutím.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Moje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 32 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 40 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
bavorské vdolečky,
bavorské vdolky jednoduché,
bavorské vdolečky recept,
bavorské vdolečky maminčiny recepty,
bavorské vdolky,
recept na bavorske vdolecky,
české vdolky recept,
bavorské vdolky recept,
recept na bavorské vdolky,
bavorské vdolky z kynutého těsta,
vdolečky,
recept na jednoduche bavorske vdolecky,
bavorské vdolky smažené,
rychle bavorske vdolecky,
rychlé vdolečky,
vdolečky recept,
smažené vdolečky,
recept bavorske vdolecky,
recept na vdolečky,
recepty bavorské vdolečky
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí čerstvé,
máslo,
cukr,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
povidla švestková,
olej
Komentáře (35)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A přidala jsem dvě lžíce rumu do těsta
Takže již nikdy, zůstanu u osvedcenych receptu
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí