Ovarová polévka s kroupami
Ovarová polévka je velmi jednoduché a chutné jídlo, které si jistě oblíbí celá rodina. Můžete zkusit verzi s kroupami, které polévce dodají jemnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 5,53 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 67,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Moje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 7 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z kvásku
Olga077 před 1 hodinou
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 2 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 3 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 3 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 3 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 4 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 4 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vaření krup,
vaření krup na zabijačku,
jak správně vařit kroupy,
jak vařit kroupy na zabijačku,
postup pri vareni krup,
polevka z krup,
doba vaření krup,
jak správně vařit ječné kroupy,
vaření krup recept,
recept na ovarovou polevku,
recepty z krup,
jak dlouho vařit ječne kroupy,
kroupy doba vareni,
ječné kroupy vaření,
teskoma vaření,
krvavá polévka,
vaření krup do polévky,
vaření ječných krup,
recept na vaření krup,
jak vařit ječné kroupy
Suroviny:
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
kroupy,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
polívečka je výýýborná