Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,74 g |
Tuky | 14,92 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 59,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Moje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
mismi před 6 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vyvar s krupicovymi knedlíky,
kuřecí vývar s knedlíčky,
kuřecí vyvar,
vyvar s krupicnymi knedlicky,
hovězí vývar s krupicovými knedlíčky,
krupicovými knedlíčky,
kureci vyvar a knedlicky s krupicky,
kuřecí vývar recept,
masový vývar s krupicovými knedličkami,
kurci vyvar s knedlicky¨,
krupicové knedlíčky s kuřecího masa
Suroviny:
skelet kuřecí,
olej,
sůl,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
česnek,
zelenina kořenová,
krupice,
vejce,
máslo,
voda,
petrželka
Komentáře (4)