Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gRN
Moje poznámka
Gnocchi s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gRN
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 1 minutou
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 2 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi s vepřovým masem,
omáčka k vepřovému masu,
omáčky z vepřového masa,
štáva k vepřovému masu recept,
gnochi se sýrovou omáčkou,
omáčky k vepřovému masu,
dobré omáčky k vepřovému masu,
vepřové maso s gnocchi,
noky s vepřovým masem,
gnocchi s vepřovým,
gnocchi pohlreich,
šťáva k vepřovému masu,
gnocchi s houbovou omáčkou,
syrova omacka s veprovym masem,
omáčka z vepřového masa,
gnocchi recept pohlreich,
omáčka k vepřovému,
maso s omáčkou,
gnochi s vepřového masa,
sýrová omáčka na gnochi
Suroviny:
kýta vepřová,
gnocchi,
vývar masový,
žloutek,
šťáva citronová,
sůl,
olej olivový,
máslo
Komentáře (9)
Eja57 (moderátorka):
Ne, zatím jsem nezkoušel a obávám se, že po zkušenosti s kupovaným bezlepkovým chlebem se k tomu nedokopu...
Ale např. játrové knedlíčky aby se daly tvarovat do vývaru pomocí PL + KL, se mi postupně podařilo zahustit mixovaným corn flakes; po uvaření jsou jako peříčko (aniž by bylo použito vepřové sádlo, jak se to u nás dělá od nepaměti)
Zkoušel jsem i rýžovou mouku..., knedlíčky byly jako z betonu
Autorka rcp se asi uklikla...
...a moderátorka to upravila
***
hospodyne:
Snažím se z jídla vyloučit gluten (protože je mi po něm na umření
Tož tak
A kam se poděla holandská omáčka, he?
No, změna názvu rcp by to vyřešila, že