Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 156 kJ / 2 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,70 g |
Tuky | 173,76 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 9,77 g |
Sacharidy | 89,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWmY
Moje poznámka
Vepřová játra na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWmY
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 22 minutami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 1 hodinou
Segedínský guláš
Jiri_N. před 2 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 2 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 2 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 3 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra,
játra na pivu,
vepřová játra na pive,
veprova jatra na pivu,
vepřová játra recepty,
játra na prudko,
játra na pivě,
vepřové játra na prudko,
vepřová játra recept,
vepřová játra na prudko,
vepřová játra na na pivu,
vepřové játra na pivu,
příprava vepřových jater,
príprava jater,
veprove jatra recepty,
jatra na na pivě,
játra na na pivu,
játra recept,
vepřová játra na černém pivu,
vepřové játra na pive
Suroviny:
játra vepřová,
slanina anglická,
pivo světlé,
vývar,
omáčka worcesterová,
olej,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
semínka sezamová,
libeček,
kmín drcený,
pepř,
sůl
Komentáře (3)