Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Telecí ossobuco je italský pokrm, původem z města Milán a jedná se o pravou delikatesu, která příjemně voní použitými bylinkami a maso se bude díky pomalému dušení krásně rozpadat. Ideální přílohou je jemná bramborová kaše.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 512 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| Tuky | 36,33 g |
| Vláknina | 55,08 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 57,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwZE
Moje poznámka
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwZE
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 1 hodinou
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 11 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 2 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 2 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 3 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 5 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 5 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 8 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 9 hodinami
Suroviny:
sůl mořská,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej olivový,
cibule,
česnek,
víno červené,
rozmarýn,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar hovězí,
mrkev,
celer,
rajče cherry,
rajče,
cukr,
kůra citronová,
máslo
Komentáře (5)