Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 866 kJ / 2 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,86 g |
| Tuky | 167,44 g |
| Vláknina | 63,65 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
Moje poznámka
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 2 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 2 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 3 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 4 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk recepty,
hovězí krk,
pečený hovězí krk,
hovězí krček,
hovezi krk recept,
hovězí krk příprava,
hovězí krk na zelenině,
hovězí krk cena,
jak pripravit hovězí krk,
pečený krček,
hovězí krk pečený na zelenině,
recepty z hovězího krku,
hovězí krk na z celeru,
květákovo celerové pyré,
recept na hovězí krk,
recepty na hovězí krk,
hovězí veverka recept,
jak připravit hovězí krk recepty,
hovězí krk s bramborovou kaší,
hovězí krk top recepty
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
zelenina kořenová,
celer,
sádlo,
hořčice dijonská,
víno červené,
vývar,
paprika čerstvá červená,
koření nové koření,
chilli,
pepř,
brambory,
celer,
smetana,
máslo,
libeček čerstvý,
sůl
Komentáře (14)
Jen jsem pekla maso svázané vcelku.