Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,94 g |
| Tuky | 0,47 g |
| Vláknina | 12,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6B4
Moje poznámka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6B4
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 11 minutami
Domácí chleba
Samjda před 26 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
polévka z divočáka,
veprova polivka,
vepřové kosti,
vývar z kostí,
veprova krizova kost,
vepřové morkové kosti,
polévka z vepřového vývaru,
polívka z kostí,
veprova kost,
vepřová křížová kost recepty,
vepřový vývar recept,
vepřová žebra polívka,
vepřová morková kost,
krkovice z divočáka recept,
recept na vepřovou polévku,
vepřové kosti v papiňáku,
polévka vepřový vývar,
polévka z vepřového,
morkova kost veprova
Suroviny:
kosti vepřové,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
brambory,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0