Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 501 kJ / 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,41 g |
| Tuky | 0,60 g |
| Vláknina | 13,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 21,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Moje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Husí stehna s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 5 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 5 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky s brynzou
magdalenka před 8 minutami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 16 minutami
Škvarky z DP
magdalenka před 17 minutami
Česnekové buchty
magdalenka před 23 minutami
Trojúhelníky s česnekem
magdalenka před 23 minutami
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 1 hodinou
Marináda na kuřecí maso
Fitulka před 1 hodinou
Bramborovo-tvarohové placky bez mouky
Fitulka před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Bigharvik před 2 hodinami
Babiččina pečená husa
Aleirbag před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně-řízky,
vepřové řízky,
vepřový řízek,
řízky z vepřové pečeně,
dušené vepřové,
veprove rizky recept,
dušená vepřová pečeně,
recept na vepřové řízky,
provensálský řízek,
vepřový řízek recept,
vepřové řízky recepty,
vepřová pečeně řízky,
dušený vepřový řízek,
vepřová pečeně řízek,
dušený řízek,
řízek z vepřové pečeně,
veprovy rizek duseny,
provensálské koření,
vepřový řízek recepty,
vepřové řízky na mrkvi
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule červená,
cibule,
pórek,
mrkev,
šlehačka,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (10)