Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 337 kJ / 1 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 26,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g3X
Moje poznámka
Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g3X
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 2 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
marináda na vepřové maso,
marinády na vepřové maso,
marinada na veprove medailonky,
marináda na medailonky,
marináda vepřové,
vepřový krček,
marináda na vepřové,
kruti medajlonky,
medailonky havana,
vepřové medailonky marinada,
teleci medajlonky,
vepřové marináda,
marináda na vepřovou panenku,
veprovy krcek recept,
marináda vepřové maso,
vepřová marináda,
nalozene veprove medailonky,
vepřová panenka recepty v marinádě,
medajlonky z vepřového masa,
veprovy krcek recepty
Suroviny:
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
cukr,
kmín celý
Komentáře (11)
Posílám bodíka.
Napadlo mě (protože bych na tu marinádu nerada zapomněla), jestli nepřemluvíme kluky, aby v oblíbených receptech vytvořili nějaké kategorie - jako např podle surovin, nebo ZKUSIT CO NEJDŘÍV, NA OSLAVU, NEDĚLNÍ OBĚD... apod.