Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 775 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,40 g |
| Tuky | 52,35 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 11,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8G6
Moje poznámka
Treska zapečená se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8G6
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 23 minutami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 36 minutami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 52 minutami
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
Tématické fráze:
treska se špenátem,
zapečená treska se špenátem,
treska zapecena se spenatem,
zapecena treska,
treska špenát,
zapečená ryba se špenátem,
treska recept,
zapečené filety z tresky,
zapecene filety se spenatem,
filet se špenátem,
treska ze špenátem,
zapečené maso se špenátem,
treska recepty,
recept treska se spenatem,
treska špenát recept,
treska zapečená s s nivou,
treska na spenatu,
treska a špenát,
treska s vejci,
zapečená fileta se špenátem
Suroviny:
treska,
špenát mražený,
vejce,
česnek,
sůl,
kmín celý,
máslo,
olej
Komentáře (2)