Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 195 kJ / 1 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,10 g |
| Tuky | 52,65 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,68 g |
| Sacharidy | 205,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Moje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 21 minutami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
tortelliny,
květák s těstovinami,
zapečené těstoviny s květákem,
těstoviny s květákem,
baby špenát recept,
zapékané těstoviny s květákem,
zapeceny kvetak s testovinou,
kvetak zapeceny s testovinami,
zapékané tortelliny,
květák těstoviny,
zapečený květák,
zapecene torteliny,
zapékaný květák s těstovinami,
recept tortelliny,
zapékané tortellini,
špenátové tortelliny,
baby špenát recepty,
tortelliny recept,
zapečené těstoviny s květák
Suroviny:
květák,
těstoviny torteliny,
smetana kysaná,
špenát baby,
hořčice,
rajče cherry,
sýr mozzarella,
koření oregáno čerstvé,
pepř,
sůl
Komentáře (6)
Do omáčky jsem pokrájela zbytek dušeného králičího masa. Místo oregana jsem dala čerstvou bazalku a místo květáku brokolici. Jen na tu hořčici jsem zapomněla. A ta cherry rajčátka i po zapečení mají úžasnou chuť.
Chutnalo nám všem i masožravcům.