Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 271 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,93 g |
Tuky | 9,69 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 89,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Moje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 8 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 49 minutami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 57 minutami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 1 hodinou
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 2 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 3 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 3 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 5 hodinami
Tématické fráze:
květákový bramborák,
bramborak s kvetakem,
braborak,
mačkátko na brambory,
bramboráky s květákem,
květákové placičky s česnekem,
bramborák z kvetaku,
kvetakový placičky,
kvetakove placicky ala bramborak,
braborák z hokaido,
květákové,
braborak z cukety pečeny,
braborak z cukety pečeny,
květákové placičky jako bramborák,
kvétakove škvarkové placky,
květák recepty,
květákové placičky na gril,
květákové placičky pečené v troubě,
bramboras s kvetakem,
mačkátko na škvarky
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř,
škvarky,
olej
Komentáře (5)