Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 892 kJ / 3 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,90 g |
Tuky | 226,13 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 7,97 g |
Sůl | 19,39 g |
Sacharidy | 158,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedmihradské skládané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voyg
Moje poznámka
Sedmihradské skládané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voyg
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 13 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 1 hodinou
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 14 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 1 hodinou
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 3 hodinami
Květákové placičky
Linova před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
sedmihradské vrstvené zelí,
skládané zelí,
kološvárské zelí skládané,
pokrmy ze zelí,
sedmihradské zapékané zelí,
kološvárské zelí vrstvené,
sedmihradké zelí,
sedmihradské maso,
skládané kološvárské zelí,
kološvárské vrstvené zelí,
vrstvené zelí zapečené,
sedmihradské zalí,
skládané maso,
zapečené zelí s kysanou smetanou,
sedmihradske zeli s ryzi,
skladaný zelí,
vepřové maso s kysanou smetanou,
smetanové zelí,
sedmigradske zeli,
recepty se zelím
Suroviny:
zelí kysané,
sádlo,
rýže,
maso vepřové,
vejce,
klobása,
slanina libová,
cibule,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (7)