Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 717 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,42 g |
| Tuky | 56,86 g |
| Vláknina | 4,67 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 24,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 8 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 12 hodinami
Tématické fráze:
marinované roštěnky,
jak naložit roštěnou,
krehke maso,
tenderizer,
marináda na roštěnou,
marinovaná masa,
tenderizer gurmán,
koření křehké maso,
marinovaná hovězí rostěná,
roštěná na olivách,
jak naložit hovězí roštěnou,
marinované hovězí,
marinovaná roštěnka,
marinovaná žebra,
roštěná marináda,
nalozit rostenou,
koření adamovo žebro,
roštěná na česneku,
maso s olivami,
marinovaný roštěnec
Suroviny:
roštěnec nízký,
koření na steaky,
česnek,
žloutek,
solamyl,
olej,
voda,
kurkuma,
koření adamovo žebro,
pepř,
sůl,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (23)
Jen olivy budu muset vynechat - manža je nemá rád, neví, co je dobré
A celozrnné pečivo s Matějem je taky dobrota, Líza nechce hovězí, takže měla pečivo s tuňákovou pomazánkou... Dominik teď zrovna maso nekonzumuje, ale stejně není doma, letěl na víkend do Osla do muzea Edvarda Muncha... Což mi připomíná, že nám nejspíš končí časy roštěnek
Holky, děkuji za body a komentáře!!!