Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,80 g |
| Tuky | 8,77 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 19,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Moje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Nejnovější recepty
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 55 minutami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 1 hodinou
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Linecké růžičky
Přidáno před 4 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 2 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 2 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 2 hodinami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pracny
xx_nattali_xx před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 3 hodinami
Perníčky
xx_nattali_xx před 3 hodinami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 4 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 4 hodinami
Tématické fráze:
uprava žampionu,
top recepty na plněné žampiony,
lilek plněný masovou směsí,
plněné lilky,
plněné žampiony,
dietní plněné žampiony,
dietní žampiony,
plněné žampiony dietní,
lilek plněný kuřecím masem,
lilek dieta,
opékané žampiony,
lilek plněný zeleninou,
plněné žampiony masovou směsí,
lilek dietní recepty,
plněné žampiony mletým masem,
žampiony dieta,
žampiony dietní,
dietni recepty z lilku,
plneny lilek kurecim masem,
recepty na plněný lilek
Suroviny:
maso,
žampióny,
lilek,
cibule,
rajče loupané,
olej olivový,
česnek,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)