Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 8,77 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 19,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Moje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 33 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 44 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
uprava žampionu,
top recepty na plněné žampiony,
lilek plněný masovou směsí,
plněné lilky,
plněné žampiony,
dietní plněné žampiony,
dietní žampiony,
plněné žampiony dietní,
lilek plněný kuřecím masem,
lilek dieta,
opékané žampiony,
lilek plněný zeleninou,
plněné žampiony masovou směsí,
lilek dietní recepty,
plněné žampiony mletým masem,
žampiony dieta,
žampiony dietní,
dietni recepty z lilku,
plneny lilek kurecim masem,
recepty na plněný lilek
Suroviny:
maso,
žampióny,
lilek,
cibule,
rajče loupané,
olej olivový,
česnek,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)