Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 189 kJ / 2 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 60,73 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 340,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Moje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 7 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 14 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Pavlinaa před 15 minutami
Jablkový koláč s pudinkem
Irena Klementova před 25 minutami
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 1 hodinou
Koláč na plech s lesním ovocem
andy.mocuba před 1 hodinou
Jablečná buchta s ořechy a rozinkami
Marie F. před 1 hodinou
Broskvový džem
MirkaP před 1 hodinou
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Pavel- před 1 hodinou
Cikánský řízek
JiZa5 před 1 hodinou
Tématické fráze:
dalamánky recept,
dalamanky,
dalamánek recept,
dalamánek,
celozrnný dalamanek,
dalamánek složení,
dalamanky z domaci pekarny,
recept na dalamánky,
domácí dalamánky,
jak udělat dalamánky,
tmavé dalamánky,
top recepty dalamanky,
celozrný dalamánek,
recept na dalamanek,
recept dalamánky,
dalamánky domácí pekárna,
dalamánek celozrnný,
domácí celozrnné dalamánky,
recepty na dalamánky,
recept dalamánek
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
otruby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (31)
Ale tohle je domácí pečivo, vymyslet název není jen tak a tak se snažím, aby název (většinou) vypovídal alespoň něco o složení pečiva
Kdybys chtěla, tady http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100079... si můžeš přečíst, co opravdu je a co není celozrnné - u pečiva v obchodech.
Jo a zbarvení pečiva do hněda určitě není způsobeno cukrem - to by musely být dohněda i třeba obyč rohlíky