Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 473 kJ / 2 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 315,90 g |
Tuky | 107,02 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 63,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Moje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 minutami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 2 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 4 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 5 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
guláš z vepřového srdce,
řeznické recepty,
řeznický vepřový guláš,
vepřový guláš se slezinou a srdcem,
řeznický salát,
guláš ze sleziny,
guláš z vnitřností,
řeznický masový guláš,
řezncký guláš,
slezina guláš recept,
zabíjáčkový guláš se slezinou,
řeznický zabijačkový guláš recept,
reznicky zabijackovy guláš,
guláš se slezinou,
reznickysalat,
zabíjačkový guláš,
guláš s játry a srdcem,
řenický guláš,
recepty na vepřove jatra a slezina srdce,
řeznicky recepty
Suroviny:
maso vepřové,
vnitřnosti vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
chilli,
kmín drcený,
pepř mletý,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (3)