Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 473 kJ / 2 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 315,90 g |
| Tuky | 107,02 g |
| Vláknina | 22,65 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 63,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso i vnitřnosti pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme.
Krok 2: Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme a smažíme tak dlouho, než se štáva, kterou maso pustí, odpaří.
Krok 3: Pak vmícháme papriku, pepř a kmín, opět promícháme, aby se paprika rozpustila, zalijeme vodou(nebo masovým vývarem) a za častého míchání dusíme téměř doměkka.
Krok 4: Guláš zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody(nebo vína) a maso za stálého míchání dovaříme doměkka.
Krok 5: Nakonec vše dochutíme prolisovaným česnekem a kořením.
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Moje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
PaveL2002 před 27 minutami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 16 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 16 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 16 hodinami
Tématické fráze:
guláš z vepřového srdce,
řeznické recepty,
řeznický vepřový guláš,
vepřový guláš se slezinou a srdcem,
řeznický salát,
guláš ze sleziny,
guláš z vnitřností,
řeznický masový guláš,
řezncký guláš,
slezina guláš recept,
zabíjáčkový guláš se slezinou,
řeznický zabijačkový guláš recept,
reznicky zabijackovy guláš,
guláš se slezinou,
reznickysalat,
zabíjačkový guláš,
guláš s játry a srdcem,
řenický guláš,
recepty na vepřove jatra a slezina srdce,
řeznicky recepty
Suroviny:
maso vepřové,
vnitřnosti vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
chilli,
kmín drcený,
pepř mletý,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (3)