Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 795 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,96 g |
Tuky | 1,38 g |
Vláknina | 10,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tymiánové plátky ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19Mm
Moje poznámka
Tymiánové plátky ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19Mm
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 22 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba bez hnětení
HejMira před 43 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 16 hodinami
Tématické fráze:
smetanová omáčka s tymiánem,
vepřové plátky ve smetanové omáčce,
omacka s tymianem,
tymiánové brambory se smetanou,
omáčka s vepřovým masem,
smetanové omáčky,
vepřové plátky na smetaně,
smetanové brambory s kýtou,
recepty s tymiánem,
vepřové plátky se smetanovou omáčkou,
smetanová omáčka na tymiánu,
brambory ve smetanové omáčce,
omáčks s tymiánem,
tymiánové,
smetanové tymiánové brambory,
veprove na paprice ve smetanove omacce,
smetanové omáčky recepty,
vepřové se smetanovou omáčkou,
kotlety s tymiánem a smetanou,
rychle recepty z masa
Suroviny:
kýta vepřová,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
česnek,
tymián,
koření grilovací,
pepř mletý,
sůl,
cibule,
olej,
mouka hladká
Komentáře (27)
Bod ti dám hned, abych pak nezapomněl, to nemůže být jiný, než dobrý