 
	
		
Zeleninový tatarák Jany Remkové
Jednoduchý, rychlý a jedinečný, takový je zeleninový tatarák. Je perfektní na klasické topince, ale výborně chutná třeba na celozrnné bagetce. Hodí se jako rychlá chuťovka i skvělé pohoštění pro hosty.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 670 kJ / 399 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 19,37 g | 
| Tuky | 3,64 g | 
| Vláknina | 57,52 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,08 g | 
| Sůl | 2,36 g | 
| Sacharidy | 45,63 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nastrouhanou zeleninu, sýr a ořechy smícháme.
	Krok 2: Přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Přimícháme sojovou a worcesterovou omáčku, hořčici, olej, a směs dochutíme tabascem či ostrým kečupem, solí a pepřem.
	Krok 3: Zeleninový tatarák natíráme na opečené chleby anebo sendviče. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Doplnila jsem oproti receptu nakonec i žloutkem, přišlo mi to ještě jemnější, ale není podmínkou.
Doplnila jsem oproti receptu nakonec i žloutkem, přišlo mi to ještě jemnější, ale není podmínkou.
Zveřejněno 6. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Zeleninový tatarák Jany Remkové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/190q
Moje poznámka
					 
				
Zeleninový tatarák Jany Remkové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/190q
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 35 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vegetariánský tatarák, 
						
						
							tatarák z celeru, 
						
						
							jana remková, 
						
						
							tatarak z mrkve, 
						
						
							celerový tatarák, 
						
						
							zeleninový tatarák falešný, 
						
						
							zeleninový tataráček, 
						
						
							recept na vegetariánský tatarák, 
						
						
							tatarak, 
						
						
							recepty jany remkové, 
						
						
							vegetariánský tataráček, 
						
						
							tatarák pro vegetariány, 
						
						
							zeleninových tatarak, 
						
						
							tatarák z brambor, 
						
						
							tatarak z orechu, 
						
						
							vegetariánský tatarák recept, 
						
						
							tatarak vegetariansky, 
						
						
							tatarák recept, 
						
						
							tatarák z pečeného celeru, 
						
						
							zeleninový tatarský biftek recept
						
					
						Suroviny:
						
							celer, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							ořechy vlašské, 
						
						
							sýr nastrouhaný, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							omáčka worcesterová, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							olej, 
						
						
							tabasco, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
	
Komentáře (80)
Mně ty zavádějící názvy u "tataráků" (a ne pouze u tataráků) vadí obecně
No, co s tím ale nadělám, že
Souhlasím s vámi takřka bezvýhradně
No, patrně ale s takovýmto názorem budeme na TOP sami dva, že
magadlenko, moc hezké fotky, díky moc
Aj keď to nie je mäso, je to naozaj VYNIKAJÚCE! Oplatí sa vyskúšať neveriacim.
Bod vám patrí zaslúžile - každej polovica...
(pridávam skromné foto)
Jani, bod zůstává v Orlové
Nádherné fotky