Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 100 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,96 g |
Tuky | 24,60 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 7,28 g |
Sůl | 17,90 g |
Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze svíčkové si připravíme 3 medailónky, lehce rozklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme sójovou omáčkou, olivovým olejem a necháme dvě hodiny odležet.
Krok 2: Naložený maso prudce opečeme z obou stran na olivovým oleji. Na vypeklém tuku opečeme fazolový lusky a přidáme nadrobno nakrájený rajče, papriku, šalotku, kostky lilku, nastrouhaný česnek a nudličky zázvoru.
Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme cukr, ústřicovou omáčku a dusíme asi 3 minuty pod pokličkou.
Zveřejněno 3. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Moje poznámka
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Nejnovější recepty
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 12 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 12 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 13 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 13 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 14 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 15 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 15 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 15 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 15 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 15 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí svíčková recepty,
recept steak,
recept na steak,
steak recepty,
steak,
hovězí steaky recepty,
hovězí maso recepty,
steak ze svíčkové,
omáčka na steak recept,
steaky ze svíčkové,
steak z hovězí svíčkové,
hovězí svíčková steak,
na čem smažit steak,
omáčka na steaky,
recepty steak,
steak jinak,
smažení steaku,
steak svíčková,
steaky recepty,
mail willisb.com loc:cz
Suroviny:
svíčková hovězí,
česnek,
cibule šalotka,
paprika čerstvá žlutá,
zázvor čerstvý,
pepř,
omáčka sojová,
lusky fazolové,
lilek,
rajče,
libeček,
cukr krystal,
sůl,
ústřicová omáčka,
olej olivový
Komentáře (14)
A nebo sádlo.Kdo má vysoký cholesterol,volí olej,ale sádlo tomu dodá i chuť.Zase, tak často nesmažíme,alespoň u nás ne a nemáme žádné zdravotní problémy,takže domácí sádlo je dobré.Mně osobně nechutná olivová příchuť na smažených pokrmech a nepoužívám ho.Jen panenský do salátů na studeno..
Jinak recept vypadá chutně.
Královno,prosím,mohla bys upravit popis receptu?Byla by velká škoda neznámkovat jinak výtečný recept ,jen kvůli češtině.Já bych si raději početla o oleji,než o napsání receptu.Děkuji ti moc.
A v tom dalším s tebou nadšeně souhlasím. Víš, já žiji od roku 1985 v USA a tahle "nová" čeština mně ničí a drásá.
Ale jinak, tenhle steak je marinovaný jen v sojovce a v jednoduchosti je krása. Bodík přidávám.