Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 610 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,91 g |
Tuky | 77,83 g |
Vláknina | 16,17 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 65,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Moje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 8 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 42 minutami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 49 minutami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 1 hodinou
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 2 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 2 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 3 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 5 hodinami
Tématické fráze:
těftěly v rajčatové omáčce,
dalmanske cufty,
čufty v rajské omačce,
dalmácké čufty,
těftěly v rajské omáčce,
čufty s rajskou omáčkou,
dalmátské čufty v rajské omáčce,
dalmácké čufty recept,
těftěli v rajské omáčce,
čufty v rajské omáčce recept,
balkánské čufty,
rajská omáčka s čufty,
těvtěly,
těftěly s rajskou omáčkou,
dalmanske cufty recept,
mleté maso s rajskou omáčkou,
cufty s rajskou,
čufty v rajské,
těvtěli,
tefteli s rajskou omáčkou
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
koření hřebíček,
tymián,
bazalka čerstvá,
skořice,
česnek,
cukr,
sůl,
masox,
olej
Komentáře (42)
Díky tobě i Aničce
vařila jsem k zítřejšímu obídku,s předstihem,protože budu v práci..
Těftěli
a nelituju..je vynikající
ale jak píšeš,dovedu si k tomu představit i těstovinu nebo knedlík,možná i gnocchi by nebyly marné
dala jsem rajčátka s bazalkou v plechovce,jinak jsem se držela originálu...mňáám
bodík už ti letěl dřív(to za ten název
Zhrniem: veľmi, veľmi nám chutilo! (+)