Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,42 g |
| Tuky | 23,51 g |
| Vláknina | 11,78 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Hotovou cibulku posypeme hladkou moukou, dobře prosmahneme a zalijeme studeným vývarem. Provaříme a dochutíme solí a pepřem. Tepelně opracované maso vložíme do omáčky prohřát.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Moje poznámka
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 11 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 6 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 7 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 8 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 8 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 9 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
uzené s cibulovou omáčkou,
tepelně opracované uzené,
cibulový přeliv na maso,
moukové noky,
uzený maso s cibulovou omáčkou,
přeliv na uzené maso,
uzené na cibuli,
uzené maso s cibulovou omáčkou,
uzené s cibuli,
musí se moravské uzené vařit,
vařit tepelně opracované maso ?,
tepelně opracované uzené maso,
uzene tepelne opracovane,
cibulové třené noky,
reliš z červené řepy,
koupené tepelně opracované uzené maso,
uzené maso s přelivem,
uzené recept,
cibulovy preliv omáčka k masu,
uzené na cibulové omáčce
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
cukr,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový,
olej,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0