Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 512 kJ / 1 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,60 g |
Tuky | 53,74 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 35,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z Flámska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8X5L
Moje poznámka
Guláš z Flámska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8X5L
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 15 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 10 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 11 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 12 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 13 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 14 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 14 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 16 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 16 hodinami
Tématické fráze:
carbonade,
carbonade flamande,
hovězí carbonade,
carbonade recept,
hovězí maso carbonade flamande recept,
vlaamse stoverij,
carbonade flamande,recept,
vlámské zhovězí carbonade na tmavém na pivu,
guláš z vlámska,
carbonade flamande.cz,
recept na carbonade,
recept na stoverij,
kvalita brambor terka,
hovězí cardbonade,
horčica v gulaši,
irské stau recept,
tmavé pivo do guláše
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
pivo černé,
hořčice,
chléb,
bobkový list,
tymián,
sůl,
pepř,
máslo,
voda,
cibule,
mrkev,
brambory
Komentáře (15)
Napr.: 1kg hovadzie maso lacne predne
správne je: 1 kg lacného predného hovädzieho mäsa
2 cibula nasekaná
správne je: 2 nakrájané cibule
2 flase pivo tmavé
2 fľaše tmavého piva
atď.
Kvalita receptu závisí aj od jeho spôsobu a formy, akými je napísaná.