Ražniči pečené v alobalu
Zapékané maso v alobalu, ať v troubě, nebo venku na grilu, je vždy vítaným zpestřením. Chutě se dají různě upravovat kořením i ingrediencemi, maso zůstane šťavnaté a v alobalu můžeme i servírovat.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražniči pečené v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPjJ
Moje poznámka
Ražniči pečené v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPjJ
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 9 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 9 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 8 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 8 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Tématické fráze:
ražničí,
maso pečené v alobalu,
ražničí pečené v troubě,
vepřové maso pečené v alobalu,
pečené maso v alobalu,
pečeme v alobalu,
kuřecí ražniči v alobalu,
ražniči z plecka,
špízy pečené v alobalu,
špízy v alobalu,
ražniči recept,
ražničí na špejli,
pecení v alobalu,
pečené špízy z vepřové krkovičky,
ražniči bez špejle,
ražničí v troubě,
vepřové špízy v alobalu,
vepřové ražničí v alobalu,
recept na ražnici,
krůtí ražničí
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina anglická,
klobása,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
česnek
Komentáře (28)
Dělávám i s paprikami a ještě pod špízy dám brambory na plátky - ať nešpiním
nádobí
Všichni se olizujeme za ušima. Dělala jsem podle receptu, přidala navíc také červenou a zelenou papriku. Alobal jsem potřela olejem, dala pokrájený pórek a trošku česneku. Na to položila ražničí. Pekla jsem v alobalu po dvou i po třech.
S dovolením jsem přidala foto. Děkuji za recept…
Papriku dávám, když ji mám, dnes zrovna u nás také byly špízy, i s paprikou. Díky i za přidanou fotku