Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 681 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,23 g |
Tuky | 40,06 g |
Vláknina | 28,41 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Moje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 9 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 27 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 38 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 1 hodinou
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 4 hodinami
Tématické fráze:
maso na václavkách,
kuřecí maso otrava,
václavky pod maso,
otrava z kuřecího masa,
otrava václavkami,
kuřecí maso s václavkami,
kuřecí na václavkách,
kureci kostky,
houby václavky recepty s masem,
maso s vaclavkami,
kureci prsa na vaclavkach,
recept václavky a kuřecí prsa,
otrava kuřecím masem,
kuřecí kostky recept,
otrava s kuřecím masem,
vaclavky s masem,
recepty s vaclavkou,
otravy z kureciho masa,
lotrava z kureciho masa,
vaclavka otrava
Suroviny:
prsa kuřecí,
houby václavky,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
olej,
voda,
olej,
mouka hladká
Komentáře (14)
magdalenka:děkuji, celkově i s jíškou jsem je vařila cca 20minut, to nestačí? Díky za odpověď, to jsem vážně netušila
Len by som doporučovala václavky variť dlhšie, citlivým osobám môžu spôsobovať tráviace problémy, až ľahšie otravy...