Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 321 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,30 g |
Tuky | 56,57 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 134,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme dvě nahrubo nakrájené cibule, pokrájená játra, hořčici, obě papriky, chilli, prolisovaný česnek. Vše promícháme a necháme odležet.
Krok 2: Na oleji si zpěníme najemno nakrájené 2 cibule s kmínem a pepřem. Přidáme játra osmahneme, podlijeme vodou a necháme dusit, dokud játra nezměknou, přidáme libeček a masox. Omáčku zahustíme jíškou.
Krok 3: Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme, necháme uvařit do poloměkka. Dáme do mísy, posypeme kari, solí, polijeme trochou oleje a promícháme. Pečeme dokud nezměknou na 250°C.
Zveřejněno 28. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská játra s pečenými brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9p2
Moje poznámka
Ďábelská játra s pečenými brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9p2
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 49 minutami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 3 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 3 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 3 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 4 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 4 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 4 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 4 hodinami
Tématické fráze:
dábelská vepřová játra,
dábelská kuřecí játra,
dábelská játra na cibulce,
veprova dabelska jatra,
kuřecí játra s pečenými brambory,
vepřévé játra,
vepřova játra dábelská,
dabelska jatyrka,
dabelska drůbeží jatra,
restovaná krůtí játra s jablky a cibulí,
jatra s pecenym bramborem,
vepřová játra s pečeným bramborem,
kureci-jat,
jatra s pečenima bramborama,
´dábelská játra,
ďábelská játra vepřová,
kruti dabelska jatra,
ďábelská pikantni játra,
játra s pečeným brambory,
dabeslská játra
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
hořčice plnotučná,
hořčice kremžská,
česnek,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
koření chilli,
kmín drcený,
libeček,
masox,
sůl,
brambory,
koření kari,
sůl,
olej
Komentáře (8)