Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 322 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské rizoto s rozmarýnem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6EW
Moje poznámka
Italské rizoto s rozmarýnem a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6EW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové rizoto s hráškem,
rozmarýnové rizoto,
italské rizoto,
rozmarinove ryzoto,
recept na italské rizoto,
italské testovinové rizoto,
rizoto s hráškem,
italské hráškové rizoto,
rizoto, rozmarýn, žampiony,
zepečené brambory s bílým vínem,
rozmarinove rizoto,
dynove rizoto s rozmarynem,
rozmarýnové rizoto recept,
těstovinové rizoto s hráškem,
hraskove italske na rizoto,
italské hráškové na rizoto,
rizoto s bílým vínem,
recepty bramborové rizoto italské,
ryzoto italské,
veprove rizeto s rozmarynem
Suroviny:
máslo,
olej olivový,
rýže,
víno bílé suché,
rozmarýn,
hrášek sterilovaný,
sýr
Komentáře (6)
Moc děkuji za milá hodnocení
Rýži používám Arborio, běžně k dostání v Tescu apod.