Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,41 g |
Tuky | 33,41 g |
Vláknina | 84,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 68,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře pečené na cizrně s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8ED
Moje poznámka
Kuře pečené na cizrně s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8ED
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 45 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 48 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuře na cizrně,
kuře v cizrně,
co k cizrne,
příloha k cizrně,
kuře cizrna,
cizrne,
cizrna kuře,
cizrna a kuře,
pecene kure s cizrnou,
pečené maso s cizrnou,
cizrna s kuřetem,
maso na cizrně,
recept kure cizrna,
kuře a cizrna,
kuře cizrna recept,
kralik na cizrne,
kuře s cizrnou,
pečená kuřecí stehna s hribky,
cizrna s kuřecím recepty,
cizrna s kuřecím recept
Suroviny:
stehno kuřecí,
cizrna,
hříbky sušené,
celer řapíkatý,
česnek,
vývar,
olej,
máslo,
petržel,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (7)