Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 8,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 186,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
Moje poznámka
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 55 minutami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 3 hodinami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty na pstruhy,
pstruh recepty,
recepty pstruh,
jak dlouho se peče pstruh,
pstruh pečený s bramborami,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh s bylinkovým máslem,
pstruh doba pečení,
mražený pstruh úprava,
pstruh s bylinkovým máslem recept,
jak na pstruhy,
mražený pstruh recept,
pstruh celý recept,
pečený pstruh s bramborami,
pstruh na rozmarýnu,
pečený pstruh s bylinkovým máslem,
pstruh recept,
dresing k pstruhovi,
pstruh na bramborach,
kure s anglickou slaninou
Suroviny:
pstruh,
brambory,
mléko,
rozmarýn,
tymián,
saturejka,
bazalka čerstvá,
estragon,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
citron,
máslo
Komentáře (4)