Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 120 kJ / 5 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 272,31 g |
Tuky | 466,93 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 1,68 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,93 g |
Sacharidy | 45,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bôčik rozrežeme na plát a po oboch stranách dobre naklepeme na tenší plát. Osolíme, okoreníme.
Krok 2: Náplň:
Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme špenát, osolíme, okoreníme, dochutíme rascou a dusíme asi 5 min. Pridáme na väčšie kúsky narezané pečienky a dusíme, kým nie je zmes hustá. Primiešame horčicu. Krok 3: Náplň rozotrieme na celý plát mäsa, zrolujeme a previažeme do rolády. Krok 4: Roládu vložíme do pekáča, obložíme na kolieska narezanou mrkvou a petržlenom a na malé kocky narezaným kalerábom a zelerom. Zalejeme vývarom, zakryjeme alobalom a v rúre pri 150°C pečieme asi 1,5 hod domäkka. Krok 5: Upečené mäso vyberieme, šťavu so zeleninou dôkladne rozmixujeme. Ak treba, dosolíme. Zelenina šťavu zahustí, ničím iným ju nezahusťujeme. Krok 6: Roládu narežeme na kolieska a podávame s ryžou (alebo zemiakmi, podľa svojej chuti).
Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme špenát, osolíme, okoreníme, dochutíme rascou a dusíme asi 5 min. Pridáme na väčšie kúsky narezané pečienky a dusíme, kým nie je zmes hustá. Primiešame horčicu. Krok 3: Náplň rozotrieme na celý plát mäsa, zrolujeme a previažeme do rolády. Krok 4: Roládu vložíme do pekáča, obložíme na kolieska narezanou mrkvou a petržlenom a na malé kocky narezaným kalerábom a zelerom. Zalejeme vývarom, zakryjeme alobalom a v rúre pri 150°C pečieme asi 1,5 hod domäkka. Krok 5: Upečené mäso vyberieme, šťavu so zeleninou dôkladne rozmixujeme. Ak treba, dosolíme. Zelenina šťavu zahustí, ničím iným ju nezahusťujeme. Krok 6: Roládu narežeme na kolieska a podávame s ryžou (alebo zemiakmi, podľa svojej chuti).
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková roláda se špenátem a játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKM9
Moje poznámka
Bůčková roláda se špenátem a játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKM9
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 9 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 8 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 8 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 8 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 8 hodinami
Jablkový perník
collins před 10 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 13 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
buckova rolada,
bůčková roláda recept,
bůčková roláda plněná špenátem,
bůčková roláda plněná nádivkou,
buckova rolada plnena jatry,
bučková roláda l,
recept na buckovou roladu se smetanou,
buckova rolada plnena listovym spenatem,
vepřové roládky plněné játry a špenátem,
bůčková roláda s listovym špenátem,
bůčková roláda plněná nádivkou z kuřecích jater,
buckov a rolada plnena spenatem,
spenatova rolada s jatry,
bůčková roláda bez zeleniny a hub
Suroviny:
bůček,
sůl,
pepř,
mrkev,
petržel,
kedlubna,
celer,
vývar masový,
sůl,
játra kuřecí,
špenát mražený,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
kmín celý,
hořčice
Komentáře (8)