Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 660 kJ / 3 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,83 g |
Tuky | 299,44 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,04 g |
Sacharidy | 79,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev74
Moje poznámka
Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev74
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrová omáčka
Antonausprag před 1 hodinou
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 2 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 3 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 3 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 4 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 6 hodinami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 6 hodinami
Tématické fráze:
karamelizovaná mrkev,
hovězí krk v pomalém hrnci,
jak připravit hovězí krk,
hovězí krk recept,
hovězí krk,
hovězí krk recepty,
hovězi krk na mrkvi,
priprava hoveziho krku,
recepty z hoveziho krku,
hovězí s mrkví,
hovězí krk pomalý hrnec,
karemelizovaná mrkev,
hovězí krk cena,
mrkev karamelizovaná,
šalotka cena za 1kg,
hovězí plátky v pomalém hrnci,
hovězí recepty,
hovězí maso s mrkví,
hovězí krk v v pomalém hrnci,
hovězí krk na mrkvi recepty
Suroviny:
krk hovězí,
slanina uzená,
olej,
cukr,
mrkev,
celer,
cibule šalotka,
hořčice dijonská,
protlak rajčatový,
koření na svíčkovou,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (21)
Už druhým rokem se rozhoupávám na pomaláč
oběd, zbylo, tak jsem maso nechala ještě ponořené ve šťávě a dneska to bylo fakt luxusní