Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 318 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,96 g |
Tuky | 59,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 22,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Szegedinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Q3
Moje poznámka
Szegedinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Q3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italské plněné placky
Lucie1001 před 1 hodinou
Helenské rohlíky
Tynaja před 3 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 4 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 9 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 11 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 14 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 16 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 16 hodinami
Tématické fráze:
segedinský guláš originální recepty,
babicovy dobroty vepřový gulaš,
dobroty od otty,
dobroty z vepřového masa,
dobrota z vepřového masa,
babicovy dobroty,
recepty na dobroty z vepřového masa,
vareni segedinsky gulas colombo 65,
segedínska dobrota,
babicovy dobroty segedinský guláš,
vepřová dobrota,
dobrota,
vepřové dobroty,
kýta kýta a segoš,
maso a jeho dobroty,
segedinský králík,
top recepty dobroty z remosce,
maso na segos,
velikonoční slané dobroty,
dobroty
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
cibule,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (7)