Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 318 kJ / 1 510 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,96 g |
| Tuky | 59,84 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 22,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibulku, přidáme maso, 2 lžíce mleté papriky a orestujeme.
Krok 2: Poté podlijeme sklenkou vody a dusíme, až je maso skoro hotové.
Krok 3: Přidáme překrájené kysané zelí včetně jeho láku, nové koření, bobkový list, sůl a dusíme cca 30 minut.
Krok 4: Ve 2 dcl mléka rozmícháme lžíci hladké mouky, a ještě lehce povaříme.
Krok 5: Na konec vmícháme zakysanou smetanu a podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Szegedinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Q3
Moje poznámka
Szegedinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Q3
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 9 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 17 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 18 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 3 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 4 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 4 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 5 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 6 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 6 hodinami
Uherská pěna
Daami před 8 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 9 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 9 hodinami
Tématické fráze:
segedinský guláš originální recepty,
babicovy dobroty vepřový gulaš,
dobroty od otty,
dobroty z vepřového masa,
dobrota z vepřového masa,
babicovy dobroty,
recepty na dobroty z vepřového masa,
vareni segedinsky gulas colombo 65,
segedínska dobrota,
babicovy dobroty segedinský guláš,
vepřová dobrota,
dobrota,
vepřové dobroty,
kýta kýta a segoš,
maso a jeho dobroty,
segedinský králík,
top recepty dobroty z remosce,
maso na segos,
velikonoční slané dobroty,
dobroty
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
cibule,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (7)