Suroviny pro 1 dávka
Množství do 2 l remosky o průměru mísy 22 cm.
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 771 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,67 g |
Tuky | 78,52 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 298,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
Moje poznámka
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
Nejnovější recepty
Omeleta se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Melounový salát
Přidáno před 18 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí prsa na hříbkách
Jiri_Vavra před 7 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Vlastuska2 před 9 minutami
Vepřové kotlety na česneku
Ivet88 před 14 minutami
Stresová roláda
Dycky před 15 minutami
Kakaová roláda bez mouky
Dycky před 16 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Suzy8 před 22 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
volvac@seznam.cz před 35 minutami
Česnečka z cukety
Eva z HK před 46 minutami
Hrníčkové meruňkové řezy
Sarkaruzicka před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Dogys před 1 hodinou
Tématické fráze:
bublanina v remosce,
moucniky z remosky,
moučníky s rybízem,
moučník z remosky,
rybízová bublanina,
buchta s červeným rybízem,
jemna bublanina,
rybizova buchta z remosky,
rybízová buchta do remosky,
recepty na moučníky do remosky,
recept na bublaninu v remosce,
buchtami s rybizem,
peceni bublaniny v k remosce,
rybízová buchta v remosce,
moucnik s rybizem,
moučníky do remosky s recepty,
rybízová bublanina v remosce,
mini remoska,
remoska mini,
vyuziti remosky
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
kůra citronová,
rybíz,
cukr skořice
Komentáře (17)
pipre: Jani něco zase vyzkoušej, moučník budeš mít upečený za půlhodinku a taky je remoska oproti troubě úspornější
zizala: Tu vychytávku znám od své slovenské kamarádky, která je moc šikovná a nejen na vaření
maiva: Ivi, tak to je škoda, leda pořídit novou. Teď jsou v prodeji i s barevnými úchyty a novinka bez "okýnka". Jsou ještě o něco úspornější a mají lépe propékat středem. Jen by mohly být levnější