 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 109 kJ / 1 699 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,76 g | 
| Tuky | 179,12 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,03 g | 
| Sodík | 203 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 3,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Rozkrojíme prsa na půl a vyjmeme kosti. V křídle kosti necháme, odřízneme špičku a sundáme kůži, zbylou část křídla necháme spojenou s půlkou prs. Opatrně maso naklepeme.
	Krok 2: Máslo smícháme z rozsekanými bylinkami, hořčicí a citronovou šťávou, rozdělíme na osm dílků, každý dílek vytvarujeme do válečku a dáme ztuhnout do mrazáku.
	Krok 3: Kuře osolíme, opepříme a do každého kousku zabalíme váleček másla s bylinkami.
	Krok 4: Obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka).
	Krok 5: Dáme péct do rozpáleného oleje přibližně 5 minut z každé strany.
Zveřejněno 27. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kyjevský kotlet podle Václava Kopty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/302p
Moje poznámka
					 
				
Kyjevský kotlet podle Václava Kopty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/302p
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 12 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 13 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 14 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 14 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 14 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 14 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 15 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 15 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kyjevský kotlet, 
						
						
							vepřové po kyjevsku, 
						
						
							kyjevskykotlet, 
						
						
							co uvařit z kotlety, 
						
						
							kyjevský vepřový řízek, 
						
						
							kyjevské vepřové, 
						
						
							recept na kotletu po kyjevsky, 
						
						
							kyjevský kotlet pohlreich, 
						
						
							kuře po kyjevsku, 
						
						
							regionalni recepty, 
						
						
							kijevsky vepřové kotlety, 
						
						
							top recepty po kyjevsku, 
						
						
							menu kyjevský kotlet, 
						
						
							chicken kiev, 
						
						
							kotlety podle vaska, 
						
						
							kotlet po kijevski, 
						
						
							pohlreich kyjevský kotlet, 
						
						
							kotleta po kyjevsky, 
						
						
							recept kotleta po kyjevski, 
						
						
							kyjevský kotlet recept
						
					
						Suroviny:
						
							prsa kuřecí s kostí, 
						
						
							máslo, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							estragon, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
 
	 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (2)