Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 451 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,92 g |
| Tuky | 7,73 g |
| Vláknina | 2,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Salát podáváme obložený čerstvou zeleninou.
Zveřejněno 3. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový salát s cizrnovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2mg
Moje poznámka
Cizrnový salát s cizrnovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2mg
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 49 minutami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Bulgurové rizoto
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 1 hodinou
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 7 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 7 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 8 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 9 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 10 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 11 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
cizrnový salát,
recepty z cizrny,
cizrna recept,
recepty s cizrnou,
salát z cizrny recepty,
salát z cizrny,
salát z cizrny recept,
recepty cizrna,
cizrnový salát recept,
recept z cizrny,
cizrnovy sala rimsky kmin,
cizrnový salát s rozmixovanou cizrnou,
recepty saláty,
cizrnové recepty,
pomer vody a cizrny,
římský salát recept,
salát cizrna,
salát s cizrnou,
cizrna recepty salát
Suroviny:
cizrna,
mrkev,
hrášek,
olej,
pasta sezamová,
šťáva citronová,
česnek,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř,
smetana
Komentáře (2)