Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 295 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,94 g |
Tuky | 26,58 g |
Vláknina | 32,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 126,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Moje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 2 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 19 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 23 minutami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 1 hodinou
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 14 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
dal palak,
dal palak recept,
žlutý dal,
dál ze žlutého hrachu,
žlutý hrách po indicku,
indická hrachová kaše,
recept na indické jídlo,
daal palak,
indický dál recept,
palak dal,
hummus žlutý hrách,
kase z rimskeho hrachu,
palak recept,
spenat,hrách recepty,
recepty ze žlutého hrachu,
dal palal,
zlty hrach recept,
recepty z hrachu,
vepřové palak se se špenátem,
hrach indická kuchyně
Suroviny:
hrách,
šťáva citronová,
olej,
římský kmín celý,
kurkuma,
česnek,
zázvor,
koření,
špenát listový,
sůl
Komentáře (2)