Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 295 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,94 g |
Tuky | 26,58 g |
Vláknina | 32,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 126,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Moje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 5 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
dal palak,
dal palak recept,
žlutý dal,
dál ze žlutého hrachu,
žlutý hrách po indicku,
indická hrachová kaše,
recept na indické jídlo,
daal palak,
indický dál recept,
palak dal,
hummus žlutý hrách,
kase z rimskeho hrachu,
palak recept,
spenat,hrách recepty,
recepty ze žlutého hrachu,
dal palal,
zlty hrach recept,
recepty z hrachu,
vepřové palak se se špenátem,
hrach indická kuchyně
Suroviny:
hrách,
šťáva citronová,
olej,
římský kmín celý,
kurkuma,
česnek,
zázvor,
koření,
špenát listový,
sůl
Komentáře (1)