Suroviny
Porce: podle strávníků a velikosti husy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená divoká husa na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VK49
Moje poznámka
Pečená divoká husa na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VK49
Nejnovější recepty
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 1 hodinou
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 17 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Dagmarek před 10 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
olca1983 před 15 minutami
Bramboračka s čerstvými houbami
Standby před 28 minutami
Katův šleh po mém
Renata Svetnov před 1 hodinou
Cuketová omáčka s libečkem
Dokonalost před 1 hodinou
Játrová omáčka
Wenaneta před 5 hodinami
Cuketové placičky
kimil před 7 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 14 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tématické fráze:
divoká husa recept,
pečená divoká husa,
husa divoká,
divoká husa recepty,
divoká husa,
recept na divokou husu,
koření na husu,
husa divoka recept,
recept divoká husa,
recept divokou na husu,
jak naporcovat husu,
recepty divoká husa,
husa divoka recepty,
příprava divoké husy,
jak upect divokou husu,
příprava divokého husy,
top recepty pečená husa,
divoká husa pečená,
husa na divokém koření,
recept divokou na pečenou husu
Suroviny:
husa divoká,
špek uzený,
cibule,
bobkový list,
pepř celý,
pepř mletý,
koření nové koření,
jalovec,
solamyl,
sůl
Komentáře (14)
chocolate:Lucko, budeš se možná divit, ale šťáva, které je dost byla mírně zahuštěná tak, jak jsem chtěla a byla krásně vazká a samozřejmě se nemusí zahušťovat, to je na každém....
Ale husa vypada paradne
Také jsem takovou divočinu ještě neochutnal
No a pro připadek, že by některá mladá kuchyňka divokou husku náhodou trefila (třeba dronem), tak aby se při pečení zbytečně nenapálila:
Na rozdíl od podlévání masa vroucí vodou, se škrob dává do STUDENÉ vody ve které se nerozpouští, ale pouze rozmíchá...