Suroviny
Porce: podle strávníků a velikosti husy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená divoká husa na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VK49
Moje poznámka
Pečená divoká husa na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VK49
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 11 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové řezy
Luciksch před 27 minutami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 28 minutami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Niva v bramboráku
kimlo před 4 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 5 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 5 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Tématické fráze:
divoká husa recept,
pečená divoká husa,
husa divoká,
divoká husa recepty,
divoká husa,
recept na divokou husu,
koření na husu,
husa divoka recept,
recept divoká husa,
recept divokou na husu,
jak naporcovat husu,
recepty divoká husa,
husa divoka recepty,
příprava divoké husy,
jak upect divokou husu,
příprava divokého husy,
top recepty pečená husa,
divoká husa pečená,
husa na divokém koření,
recept divokou na pečenou husu
Suroviny:
husa divoká,
špek uzený,
cibule,
bobkový list,
pepř celý,
pepř mletý,
koření nové koření,
jalovec,
solamyl,
sůl
Komentáře (14)
chocolate:Lucko, budeš se možná divit, ale šťáva, které je dost byla mírně zahuštěná tak, jak jsem chtěla a byla krásně vazká a samozřejmě se nemusí zahušťovat, to je na každém....
Ale husa vypada paradne
Také jsem takovou divočinu ještě neochutnal
No a pro připadek, že by některá mladá kuchyňka divokou husku náhodou trefila (třeba dronem), tak aby se při pečení zbytečně nenapálila:
Na rozdíl od podlévání masa vroucí vodou, se škrob dává do STUDENÉ vody ve které se nerozpouští, ale pouze rozmíchá...